Tuesday, 9 December 2014

Collagen Powder Shaklee

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat

Kod Produk:11000 (15 sachets)Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

ALL IN 1

Nak kulit cantik?

Nak kulit gebu & anjal?

Nak hilangkan jeragat?

Nak hilangkan parut?

Nak kurangkan kedutan?

Nak hilangkan stretch mark??

Nak ton kulit sekata??

Nak hilangkan lingkaran hitam bawah mata???


Apa kebaikan yang ada pada Shaklee Collagen Powder?

Kandungan Shaklee Collagen Powder

Kolagen yang berkualiti tinggi & diekstrak dari sisik ikan merah


Cara makan Shaklee Collagen Powder

Campur sahaja dengan apa saja jenis minuman. Dengan jus , air 3 in 1  atau lain-lain. Kolagen ni digalakkan ambil sebelum tidur sebab waktu malam waktu kulit kita bina semula. Tapi pastikan jarakkan masa dalam 2-3jam jika ada ambil supplement yang lain.

1 kotal 15 sachets. Digalakkann ambil satu hari 1 sacet kolagen untuk kesan optimum. Tapi, boleh jugak ambil selang sehari untuk tahan sampai 30 hari. :)No comments :

Post a comment