Friday, 2 December 2016

Kelas Anjuran Daripada Upline Shaklee


Assalamua'laikum.. Hai..
Awak tahu x??? Tak tahu...hihihi
Meh sini nk bgtau...
Sepanjang join Shaklee ni bnyak ilmu yang saya dapat.. Macam mana boleh dapat ilmu2 tu?
Semestinya lah banyak dapat daripada upline saya...
Walaupun jauh bukan Jadi penghalang bagi orang-orang bisness Zaman sekarang ni...
Semuanya di hujung jari je tau...
✔ Kelas marketing menerusi Facebook, Telegram, Instagram, whatsapp dll
✔ Kelas nutrisi
✔ Kelas blogging
✔ Kelas melalui webinar
Dan banyak lg lh...semuanya menerusi Alam Maya je...
Sekiranya kami ada apa-apa yang tidak faham, kami  terus je tanya...
Sambil rehat-rehat di Rumah pun boleh dapat ilmu dan boleh apply terus ilmu yang kita dapat tu...
Seriously, saya memang respect lah upline saya ni...memang celik betul..Bukan setakat #celikvitamin jer..IT pun diorang celik jugak.

Sekiranya berminat untuk sertai kami dalam bisnes Shaklee. Bolehlah hubungi saya seperti dibawah. Group support di facebook & whatsapp disediakan untuk membantu anda.

Hubungi saya:

sms/ whatsapp: 014-8444220
Fb Page: Pakarvitamin. Com
COD Area: Gambang - Taman Tas - Kuantan - Pekan

Penghantaran Menggunakan Poslaju Ke Seluruh Negara









😍

No comments :

Post a Comment