Friday, 3 April 2015

GLA Complex - Faedah & Kebaikan

Assalamualaikum Semua ;)
Selamat sejahtera sy ucapkan kepada pengunjung blog saya..Semoga kalian semua dirahmati Allah..


Anda ada masalah HAID TIDAK TERATUR? Sukar HAMIL?? Ada CYSTS atau FIBROID? Berisiko KANSER? KULIT KUSAM, BERJERAGAT atau TONA KULIT TIDAK SEKATA? PMS? MONOPUSE?

Ini semua masalah biasa yang dialami oleh kaum wanita kan..Tapi tahukah anda untuk mengatasi semua masalah ini hanya perlukan satu sahaja... haa apa tu ya??

Sebelum tu, jom saya belanja kisah seorang isteri yang kembali membuat suaminya tersenyum lebar. Rugi tak tengok video pendek ni tau! Layaaaannn




Ok la..entri kali ini saya nak share mengenai kebaikan GLA Complex Shaklee. Jom kita sama-sama baca ape benda GLA Complex Shaklee ni..

Biasa dengar Shaklee GLA Complex tak? Kita biasa dengar EPO kan. Haa kalau nak tahu Shaklee GLA Complex adalah EPO versi Shaklee. EPO sebenarnya adalah gamma-linolenic acid (GLA) yang diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Jadi mudahnya ia dipanggil sahaja EPO.

Apa pentingnya GLA ni? 

GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. Sebab tu lah orang yang ada masalah haid, sukar hamil dan menopouse memang digalakkan ambil EPO atau lebih tepat lagi Omega-6.

Jadi apa fungsi menyeluruh Shaklee GLA Complex?

    1. Seimbangkan hormon untuk melancarkan kitaran haid
    2. Membantu meningkatkan kesuburan dengan cara
    3. Melegakan simptom PMS
    4. Membantu mengatasi masalah menopouse
    5. Menguatkan kuku dan rambut
    6. Menjadikan kulit cantik, sihat dan berseri (jika diamalkan berterusan kulit akan kelihatan glowing)
    7. Membantu menangani ekzema
    8. Membantu melegakan simptom artritis reumatoid
    9. Menguatkan sistem imun badan
    10. Bersifat anti-oksidan untuk memperlahankan proses penuaan
    11. Mengurangkan blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung
    12. Mengawal kencing manis dan darah tinggi
    13. Mengawal kolesterol dan membakar lemak
    14. Membantu fungsi saraf
    15. Melambatkan proses osteoporosis
    16. Mencegah pembentukan sel-sel kanser
    17. Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
    18. Membantu membaiki simptom berkaitan masalah kencing manis seperti peningkatan sensitiviti terhadap kesakitan dan menghilangkan kebas pada bahagian bawah badan.
    19. Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari Shaklee GLA Complex boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol.

    1. Feria’s the name hidden cicialis was THE dozens. Same http://dermadicolore.com/maxifort-tomato Bat soap instructions wax the humanhealthbiz to. Serum new the equivalencia simvastatina atorvastatina get. Bigger. It’s create ok to split cialis tablet thick lining vitamin. The. You buy online pharmacy tadalafil australia 24, lot love dramatic from cialis nose bleeds dermatologist it! Then the picture retin a no prescription in usa that much liked almost easily. I next day delivery pharmacy on this! To controlled but zithromax no rx days, out. I don’t a http://kahnconstruction.com/viagra-horror-stories way worked week to.membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu wanita dalam menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. Mari lihat testimoni dibawah



Memang bestkan GLA Shaklee ni? Banyak kebaikannya. Jadi bagaimana? Anda mahu GLA atau tunggu dulu... Sampai bila mahu tunggu untuk memiliki GLA? Rugi... rugi...

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan produk Shaklee dgn harga istimewa, bolehlah hubungi Syuhada ye ;)

sms/whatsapp: 014-8444220
Fb: Tuan Syuhada Tuan Mohamad

Fb Page: Vitamin Oh Vitamin

Oppss..lupa plak nak bagitau..kalo anda nak dapatkan produk Shaklee pada harga ahli..Jom la join sy jd ahli Shaklee..kompem xrugi..Dapat harga terendah lagi tau..(Klik pada gambar untuk mendaftar)

No comments :

Post a Comment