Friday, 6 March 2015

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

Assalamualaikum..Hai..Pagi ni saya nk introduce satu cream serbaguna ye..
First time saya guna iaitu masa dalam pantang..First time guna terus jatuh hati dengan cream Herbal Blend nih..Nak tahu saya guna untuk ape??

Hihi..sy guna untuk sapu pada baby..Masa sy berpantang aritu cuacanya panas..Jadi baby senang kena ruam dan ade biji-biji pada dahi dan kepala..

Memandangkan xtahu nak letak ubat ape..saya pun sapu la Herbal Blend ni..hanya dengan satu kali sapuan nipis je..alhamdulillah biji-biji n ruam tu dah hilang..

So..sape2 yang anaknya ade masalah ruam2 memag saya suggest sangat la utk guna cream nih..Jimat dh satu hal..MURAH pulak tu..berbulan-bulan guna pn xabis lagi..Pelbagai guna pulak tu..

Ni die rupa krim serbaguna tu...tarraaaa.....

Kod Produk:39078 (113g)

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary
Herbal Blend ada sejenis krim yang juga merupakan killer product dalam rangkaian penjagaan tubuh Shaklee. Diuji secara klinikal untuk melembutkan kulit, mengurangkan kerengsaan dan sebagainya.

Ia diperbuat dari bahan2 semulajadi seperti:


Sage

Horse chestnut

Yarrow

Rosemary

Tumbuhan2 ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya horse chesnut digunakan untuk menghilangkan dark circle bawah mata. Rosemary juga dijadikan minyak dan ditambah dalam masakan.

Saya menggunakan Herbal Blend untuk kegunaan anak2, terutamanya di bahagian ruam, luka kecil dan calar. Bukan itu saja, apabila anak2 demam, saya lumurkan Herbal Blend ke seluruh tubuh mereka, insya-Allah cepat turun panasnya.

Keistimewaan Herbal Blend ni, ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan2 berbahaya seperti Paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka!



Hubungi saya untuk mendapatkan Herbal Blend ye: (Boleh klik link di Fb/ Fb Page untuk direct order)

sms/whatsapp: 014-8444220
Fb                  : Tuan Syuhada Tuan Mohamad
Fb Page         : Vitamin Oh Vitamin



No comments :

Post a Comment